- slependamme website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

 

Kaart:

 

Voorgerechten:

 

Ganzenleverterrine met Cumberlandsaus
              
garnituur van spekjes, mango, grana padanoslaatje en sausje van sinaas, citroen, porto en gember

20.00

 

Gerookte en gemarineerde roze zalm
              
Hoorntje van gemarineerde en gerookte  zalm op een slaatje met  mango.

20.00

 

Pata Negra Iberico "5 Bellotas" met grana padano
               
rauwe Spaanse ham met een notenslaatje en meloen uit Cavaillon

25.00

 

Noordzeevissoepje
                    Soepje met een oase van zeevruchten geparfumeerd met pastis en rouille

17.00

 

Gebakken ganzenlever met  cidersaus
                
geglazuurde Granny-Smith, "pointes vertes de Nice"

22.00

 

St.-Jacobsvruchten met wortelnectar
                    gebakken in olijfolie van eerste persing, geserveerd met appel-tomaat-currysaus, wortelzalf  en groene puntjes

22.00

 

17.00

 

Visgerechten:

 

Tarbotmoot  met witte wijn- mosterdsaus
                
geglazuurd onder de grill, op spinazie met asperges en natuuraardappeltjes in hoeveboter

38.00

 

Gegrilde roze zalm met tapenademousseline
                
mousseline verrijkt met ansjovis, zwarte olijven en Dijonmosterd

17.00

 

Gebakken Noordzeetong “Duglèré”
               
witte wijnsaus met tomatenblokjes en peterselie

26.00

 

Met amandelen gepaneerde Forel
               
Brandade van roze zalm, warme basilicummayonnaise en boontjes

22.00

 

Jong kreeftje “à l’Américaine“ (600 gr tot 1kg)        op bestelling                                                                                                             (600gr)
                
voor U rechtstreeks uit onze binnenhuiszee gevangen, bereid met dragon, tomaat, look, cognac en wtte wijn

48.00

 

Vleesgerechten:

 

Gebraden rundshaas "Périgordine"
               
Filet pur met sneetje delicate ganzenleverterrine en Périgeux-sausje

27.00

 

Gebraden rundshaas met groene peper en rozijnen
              
Perfect gesneden filet pur met vijf seizoensgebonden groentjes

25.00

 

Kalfshaasje met portosaus gearomatiseerd met morilles
             
Mals stukje kalfsfilet met een verrassend sausje van porto en truffel

26.00

 

Gebraiseerde kalfszwezeriken met Dijonmosterd en citroen-peper
              
Mosterdsaus met infusie van citroen-peper en gestoomde en in hoeveboter aangezette groentjes

29.00

 

Lamsmedaillons met oregano (2 pers.)
              
Vlindertje van rosé-gebakken lamsvlees met zuiders oreganosausje

25.00

 
 

 

Klassiekers

 

Kuipje van scampi en paella met rode curry

17.00

 
 

Gegrilde tussenrib met rauwe groentjes en béarnaise  (2 pers.)

23.00 p.p.

 

Rundshaas met peperroomsaus

25.00

 

Paling gegrild, room, groen, provençale of gebakken.

27.00

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu