- slependamme website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

 

Kaart

 

Voorgerechten:

 

Ganzenleverterrine met Cumberlandsaus
              
garnituur van spekjes, mango, grana padanoslaatje en sausje van sinaas, citroen, porto en gember

21.00

 

Gerookte en gemarineerde roze zalm
              
Hoorntje van gemarineerde en gerookte  zalm op een slaatje met  mango.

21.00

 

Pata Negra Iberico "5 Bellotas" met grana padano
               
rauwe Spaanse ham met een notenslaatje en meloen uit Cavaillon

25.00

 

Noordzeevissoepje
                    Soepje met een oase van zeevruchten geparfumeerd met pastis en rouille

17.00

 

Gebakken ganzenlever met  cidersaus
                
geglazuurde Granny-Smith, "pointes vertes de Nice"

23.00

 

St.-Jacobsvruchten met op prei en passievruchtencoulis
                    gebakken in olijfolie van eerste persing, geserveerd met appel-tomaat-currysaus, wortelzalf  en groene puntjes

23.00

 
 

Visgerechten:

 

Tarbotmoot  met witte wijn- mosterdsaus
                
geglazuurd , op spinazie met asperges en natuuraardappeltjes in hoeveboter

39.00

 

Gegrilde roze zalm met tapenademousseline
                
mousseline verrijkt met ansjovis, zwarte olijven en Dijonmosterd

20.00

 

Gebakken Noordzeetong
               
zo puur, zo heerlijk, zo waarachtig.

28.00

 

Met amandelen gepaneerde forel
               
Brandade van roze zalm, warme basilicummayonnaise en boontjes

23.00

 

Pladijsfilet, gevleid op een fluweelige mousseline

23.00

 

Vleesgerechten:

 

Gebraden rundshaas "Périgordine"
               
Filet pur met sneetje delicate ganzenleverterrine en Périgeux-sausje

29.00

 

Gebraden rundshaas met groene peper en rozijnen
              
Perfect gesneden filet pur met vijf seizoensgebonden groentjes

27.00

 

Kalfshaasje met portosaus gearomatiseerd met morilles
             
Mals stukje kalfsfilet met een verrassend sausje van porto en truffel

27.00

 

Gebraiseerde kalfszwezeriken met Dijonmosterd en citroen-peper
              
Mosterdsaus met infusie van citroen-peper en gestoomde en in hoeveboter aangezette groentjes

30.00

 

Lamsmedaillons met oregano (2 pers.)
              
Vlindertje van rosé-gebakken lamsvlees met zuiders oreganosausje

26.00

 
 

 

Klassiekers

 

Kuipje van scampi en paella met rode curry

17.00

 
 

Gegrilde tussenrib met rauwe groentjes en béarnaise  (2 pers.)

24.00 p.p.

 

Rundshaas met peperroomsaus

24.00

 

Paling gegrild, room, groen, provençale of gebakken.

28.00

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu